header nieuw petrol

Gastenboek

Naam:
Emailadres:
Bericht:


Geplaatst door: M.P. Janssen-Willems 4-01-2021 12:26:47 
Dag Margreet, op een beurs heb ik een keer een boekje bij je gekocht. Nu ben ik, voor mijn nieuwe B&B op zoek naar een gastenboek met op de voorkant de sfeer van een bibliotheek. Heb je dat toevallig?
Hoor graag van je.

Heel hartelijke groet,
MarianneGeplaatst door: Anita janssen 29-02-2020 11:00:51 
Hallo Margreet,
Ook na thuiskomst geniet ik van je mooie werk!
Hoewel je nog massa’s papier in voorraad hebt, beloofde ik je het adres van een knutselwinkel met groot assortiment in Noord Limburg. Het web-adres is nelliesnellen.nl
Haar winkel is in Sevenum, gemeente Horst aan de Maas.
Hartelijke groeten AnitaGeplaatst door: Jan Klumper 20-01-2020 14:07:20 
Ik heb u op de Winterfair op kasteel Middachten gezien en was onder de indruk van uw werk en collectie. Vandaar dat ik u uit wilde nodigen voor de Voorjaars Kunst- Brocante- Antiek- en Designmarkt in de Posthoornkerk te Amsterdam. Maar ik kan u via deze weg niet bereiken. Wilt u mij uw e-mailadres zenden zodat ik u verder kan informeren? Bedankt alvast. Jan Klumper.Geplaatst door: Dietmar Tiegel 10-01-2020 15:51:13 
I live in Germany and would likel to buy one of your 5—year diaries,
Would that be possible?
Of course I would pay for p&p.Geplaatst door: Marian Fackler 23-12-2019 10:11:28 
Hoi margreet,

Sorry dat het even duurde, maar is het akkoord dat wij voor de boekjes rond 13:00 uur bij jou langskomen vandaag?

Vriendelijke groet, MarianGeplaatst door: Marian Fackler 21-12-2019 19:30:20 
Dag mevrouw Van Erven,

Zo'n 1,5 jaar terug was ik bij u en heb o.a. een 3-jaren boekje meegenomen. Ik wil ook graag zo'n boekje geven aan mijn Amerikaanse vriendinnen, die ik volgende week vrijdag zie. A.s. maandagmiddag ben ik in Bergen op Zoom (zelf woon ik in Zeeland). Zou het mogelijk zijn dan bij u langs te komen? Ook mijn vriendin uit Hoogerheide wil dan graag meekomen voor een boekje. Graag hoor ik van u of dit mogelijk is. Vriendelijke groet, MarianGeplaatst door: Marian Janssen 29-12-2018 22:44:21 
Beste mevrouw Van Erven,
Helemaal vergeten tijdig een drie-jaren boekje bij u te bestellen. Ik kocht er 3 jaar geleden een bij u op een kerstmarkt. Het is zo leuk om zo'n boekje bij te houden. Kunt u mij er nog een sturen? Als u de factuur meestuurt zal ik u z.s.m. betalen.
Met vriendelijke groet,
Marian Janssen
Kraaijenberg 7942
6601 RP WijchenGeplaatst door: Els de Haas 3-01-2018 08:51:09 
Op 31 dec. 2017 kon ik bij Margreet in Bergen op Zoom langskomen om een nieuw 3 jarenboekje te kopen en mijn mond viel open van verbazing toen ik haar werkkamer binnen stapte. Waaaaauw!<br />Wat een eldorado voor mensen die van papier houden. (zoals ik) Zoveel moois, zo goed geordend, zoveel schitterende boekjes, mappen, kaarten, hebbedingetjes. En alles handgemaakt van de beste kwaliteit.<br />Ik kan met mijn boekje weer 3 jaar vooruit, maar ga Margreet zeker nog eens tegenkomen op één of andere fair om daar iets van haar prachtige creaties te kopen.Geplaatst door: Masonler 8-01-2017 22:27:08 
There is obviously a bunch to identify about this. I suppose you made certain nice points in features also.
Keep functioning ,terrific job!Geplaatst door: Eugenie Keizer-Wilbrink 19-09-2016 21:52:22 
Blij met een A4 map én 3 jaren dagboek..
Prachtig vak-vrouw-schap.Geplaatst door: Angelique Schilstra 11-08-2016 20:31:02 
Hallo,

Ik zie uw geboorteboeken. Zijn deze voorzien van een eigen geboortekaartje?
Hoe ziet het oppasboek er van binnen uit? Zijn het blanco vellen?

Ik zie de antwoorden graag tegemoet,
Met vriendelijke groet,
Angelique Schilstra-Lievers. 
Bent u blij met uw bestelling? Ik zou het heel leuk vinden als u een reactie achterlaat in mijn gastenboek zodat andere bezoekers van mijn website uw ervaring kunnen lezen.

Alvast hartelijk dank voor de moeite!

© 2016  - Margreet van Erven    webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop